tag:blogger.com,1999:blog-5359121022451686108.post6522720893494032454..comments2024-03-29T10:53:54.915+01:00Comments on pasje i fascynacje mola książkowego...nie tylko literackie...: Pomocy potrzebuję odnośnie przetworzenia bakłażana...Pasje fascynacje mola książkowegohttp://www.blogger.com/profile/10583169007286858391noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5359121022451686108.post-67275710402539595172015-03-24T10:00:44.734+01:002015-03-24T10:00:44.734+01:00Nie ma sprawy. Tylko muszę je odnaleźć :)Nie ma sprawy. Tylko muszę je odnaleźć :)Mojrahttps://www.blogger.com/profile/09268037124785014177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5359121022451686108.post-82429548927848854702015-03-24T08:33:12.096+01:002015-03-24T08:33:12.096+01:00A przepisy podasz..?A przepisy podasz..?Pasje fascynacje mola książkowegohttps://www.blogger.com/profile/10583169007286858391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5359121022451686108.post-16373451095683278042015-03-23T18:56:51.141+01:002015-03-23T18:56:51.141+01:00Uwielbiam pakorę z bakłażana oraz placuszki :)Uwielbiam pakorę z bakłażana oraz placuszki :)Mojrahttps://www.blogger.com/profile/09268037124785014177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5359121022451686108.post-2042385351770048742015-03-23T17:20:23.712+01:002015-03-23T17:20:23.712+01:00Dżizes... Mousakę zrób, powinnaś mieć obcykaną ;-)...Dżizes... Mousakę zrób, powinnaś mieć obcykaną ;-)<br />Ja z bakłażana często robię ratatouille (podduszam paprykę, cukinię, bakłażana, czasem cebulę, czasem bez, z pomidorami i ziołami prowansalskimi, na sam koniec posypuję fetą i już), zawsze wychodzi inne, bo zawsze coś zmieniam. Bywa, że dodaję mielonego mięsa, pycha jest. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13288597971236265936noreply@blogger.com